BITCOINS 
Les monedes d'Internet
SAFEZONE
COINMARKETCAP
CEX.IO
       
  

Criptomonedes

Una criptomoneda o criptodivisa (de l'anglès cryptocurrency) és un mitjà digital d'intercanvi basat en una cadena de blocs (de l'anglès blockchain).[1] La primera criptomoneda que va començar a operar va ser Bitcoin (BTC) el 2009,[2] i des de llavors n'han aparegut moltes altres, amb diferents característiques i protocols com per exemple i per ordre de capitalització de mercat (a Juny del 2019) Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), EOS, BinanceCoin (BNB), Bitcoin Cash SV (BSV), Tether (USDT) i Cardano (ADA). En comparar una criptomoneda amb els diners fiduciaris la diferència més notable és la forma que cap grup o particular pot accelerar la producció de diners i utilitzar-los de forma il·legal o abusiva de manera significativa, ja que només es genera una certa quantitat d'unitats col·lectivament, a una velocitat que està limitada per un valor definit amb anterioritat i conegut públicament.

Btcclicks

BTCclicks és una plataforma de publicitat que els anunciants poden rebre un destí del trànsit d'alta qualitat i els membres poden guanyar bitcoins per veure aquests anuncis.
Els membres poden guanyar fins BTC0.0000092 per clic i pagament mínim és BTC0.0001
Les seves tarifes cal els anunciants són bastant competitives en BTC 0.000001 o 0,001 MBTC amb una exposició per anunci de 10 segons. Ells també ofereixen anuncis publicitaris amb un cost extremadament baix de BTC 0.0002 per anunci.

         BTC Clicks banner

Freebitco.in

Aquest és un gran lloc. Un cop registrat, vostè és capaç de "jugar el joc" cada hora, el que li dóna una oportunitat de guanyar bitcoin gratuits. Jugar el joc consisteix a introduir un control de codi d'imatge, que tira els daus, i que sigui un petit (o gran) quantitat de bitcoin guanya. Sembla com si la majoria de les vegades quan es desplegua, es guanya una petita quantitat de Bitcoin.

         http://static1.freebitco.in/banners/468x60-1.png

Bitok

Aquí es pot comprar o vendre bitcoins o qualsevol altre criptomoneda disponibles al mercat d'una manera ràpida i senzilla. Aquesta pàgina ha estat creada per a aquells que no vulen aprofundir en els matisos del comerç, la volatilitat dels tipus i altres detalls, però li agradaria comprar o vendre criptomoneda a una taxa actual del mercat de forma ràpida i senzilla.

      Buy Bitcoins online  

Creació d'una cartera (Wallet)

La creació d'una nova cartera bitcoin, pas inprescindible per guardar els bitcoins i tenir una adreça bitcoin, literalment, pren uns pocs segons. Vostè serà capaç d'enviar i rebre pagaments de manera immediata. Recomanem l'ús de Multibit, una cartera de pes lleuger per al seu equip. Si vostè prefereix que es basa web, Blockchain ofereix una cartera molt segura es pot accedir a qualsevol lloc.

Que es el Bitcoin?      

Bitcoin és una innovadora xarxa de pagaments i un nou tipus de diners. Bitcoin utilitza la tecnologia peer-to-peer per operar sense una autoritat central o els bancs; la gestió de les transaccions i l'expedició de bitcoins es porta a terme en conjunt per la xarxa. Bitcoin és la forma més senzilla de canviar diners a molt baix cost.

   
 

 
PAGINES
CRIPTOTENDECIA
INVESTING.COM
COINTELEGRAPH

SERVEIS BTC
CRIPTO NEWS-FLASH
EL BITCOIN 
EL VIGILANT CRIPTO
https://wesharesuccess.com/assets/img/solario_banner_160x600.jpg
contador de visitas